Yürekleri sızlatan, insanı kahreden haber!

Öğrenciden öğretmenine dayak...

12 yaşındaki öğrenci, öğretmenine yumruk attı!

  • İstanbul Sultangazi'de 12 yaşındaki bir öğrenci öğretmenine yumruk attı. 
  • Arkadaşları tarafından tehdit edilen öğretmen, okula gitmeye korkuyor.

Öğretmenine yumruk attı.

Röportaj: "Eskiden biz öğretmenlerimizden korkardık. Şimdi öğrencilerden korkar olduk."

İstanbul Sultangazi'de bir ilköğretim okulunda görev yapan öğretmen Tuğba Zambak, ders için sınıfına girdi. Gürültü yapan öğrencileri susturmaya çalıştı. 

Röportaj 1: "Sınıfı her zamanki gibi susturmaya çalıştım. Çünkü bu çok zor oluyor. 63 kişilik bir sınıf ve çok kalabalık."

Tuğba öğretmen N.K. isimli öğrenciyi gürültü yapmaması ve kendi sınıfına gitmesi konusunda uyardı. İşte ne olduysa o anda oldu. 

Röportaj 2: "Sorunlu bir öğrenci ve sürekli okuldan kaçan bir öğrenci. Çıkardığım sırada tam kapıya geldik. Arkasını döndü ve sağ eliyle sol tarafıma yumruk attı."

12 yaşındaki öğrenci tarafından yumruklanan öğretmen neye uğradığını şaşırdı. Olay okul idaresine intikal etti. Okul çıkışında Tuğba öğretmeni bu kez N.K'nın arkadaşları bekliyordu. 

Röportaj 3: "Her zaman birlikte gezdiği kişiler tabi bunlar yanlarında genelde bıçak taşıyan öğrenciler. Beni öldüreceğini, bıçaklayacağını bunu yanıma kalmayacağını söyledi."

Tuğba Zambak yaşadıklarından sonra karakola giderek şikayetçi oldu. Ancak N.K.'nın yaşı küçük olduğu için cezai yaptırım uygulanmadı. Rapor alan Tuğba öğretmen okula gitmeye korkuyor.

Röportaj 4: "Bundan sonraki süreçte ne olur bilmiyorum. mutlaka çocuğun velisi gelip bana ulaşmayı deneyeceklerdir."

BAKAN AVCI ARADI

Diğer yandan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğrencisinden dayak yiyen İngilizce öğretmeni Tuğba Zambak'ı telefonla aradı.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Avcı, geçmiş olsun dileğini iletti.

<< Önceki Haber Yürekleri sızlatan, insanı kahreden haber! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER