Güney Kore tarım heyetini Bursa'da incelemelerde bulundu


Güney Kore Tarım Bakanlığı Gyeongsangbuk-do Tarımsal Araştırma Enstitüsü heyeti, Tarım, Fen ve Teknoloji İşbirliğini protokolü kapsamında Bursa'da bir takım incelemelerde bulundu.

Bursa Valiliği ile Güney Kore Gyeongsangbuk-do Vilayeti arasında 26 Mayıs 2012'de imzalanan Tarım, Fen ve Teknoloji İşbirliğini Protokolü kapsamında ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Bursa'ya gelen Güney Kore Tarım Bakanlığı Gyeongsangbuk-do Tarımsal Araştırma Enstitüsünde görevli Şube Müdürü Dr. Lee Suk Hee ve beraberindekindeki heyet Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürlüğünü ziyaret etti.
Aralarında Mantar yetiştiriciliği uzmanı Dr. Mingu Kang, bağcılık uzmanı Min Kyun Kwon ve elma yetiştiriciliği uzmanı Dr. Young Un Song il müdürü Ömer Çelik tarafından ağırladı.

Ömer Çelik'in makamında gerçekleşen ziyarette, Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Yalova Atatürk bahçe kültürleri merkez araştırma enstitüsü ve Güney Kore Gyeongsangbuk-do tarımsal araştırma enstitüsünün birlikte yürütecekleri projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Güney Kore tarım heyeti görüşme sonrasında il müdürlüğünde görevli teknik elamanlarla birlikte tarımsal alanlar ve işletmelerde incelemelerde bulundu.
CİHAN
<< Önceki Haber Güney Kore tarım heyetini Bursa'da incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER