Gürültü yaptıkları iddiasıyla bir kişiyi yaralayan sanığa 6,5 yıl hapis


Kayseri'de gürültü yaptıkları iddiasıyla bankta oturan kişilere silahla ateş eden ve 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayla ilgili yargılanan Ali Haydar G., 6,5 yıl hapis, 2 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Olay, 2014 Eylül ayında, merkez Kocasinan ilçesi Tuna Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, gece işten çıkan T. Ü. arkadaşıyla cadde üzerinde bir bankta oturarak sohbet etmeye başladı. Bu sırada alkollü olduğu öne sürülen Ali Haydar G., gürültü yaptıkları gerekçesiyle şahıslara tabancayla ateş etti. Sırtından yaralanan T.Ü. ağır şekilde yaralandı. Olayla ilgili tutuklanan Ali Haydar G. hakkında ise 'yaralama ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma ya da bulundurma' suçlamasıyla dava açıldı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık G., suçlamaları kabul etmedi. Yapılan yargılama sonunda G., 'yaralama' suçundan 4,5 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurmak' suçundan da 2 yıl olmak üzere toplam 6,5 yıl hapis ve 2 bin lira adli para cezasıyla cezalandırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Gürültü yaptıkları iddiasıyla bir kişiyi yaralayan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER