Hacıosmanoğlu: Kadın gibi yaşamadım ifadesini taraftarı durdurmak için söyledim


Eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'kadın gibi yaşamadım' içerikli sözlerinde kadınlara hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan soruşturmada ifade verdi.

Hakaret amacı olmadığını savunan Hacıosmanoğlu, bu ifadeleri kendilerine komplo kuranlara mesaj vermek ve maç sonrasında gergin olan taraftarı durdurmak için söylediğini savundu.

Hacıosmanoğlu hakkında 2 - 2 biten Trabzonspor - Gaziantepspor maçından sonra yaptığı açıklamalarda kadınlara yönelik hakaret içerikli ifadeler kullandığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Basın savcılığının açtığı soruşturmakapsamında İstanbul Adalet Sarayı'nagelen Hacıosmanoğlu ifade verdi.

Hakemin kendileri aleyhindeki kasıtlı kararları ile maçın berabere kaldığını ileri süren Hacıosmanoğlu, bu durumun sadece o maça özgü olmadığını iddia etti.

O maçtan önce oynanan Konyaspor ve Galatasaray maçlarında da haksızlık yapıldığını savunan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin de spor programında kendilerine haksızlık yapıldığını belirttiğini söyledi.

İstanbul'da olduğu için o maça gidemediğini ifade eden Hacıosmanoğlu, maç berabere bitince şehirde olaylar çıktığını kaydetti. 600'ü aşkın taraftarın stadı kapattığını belirten Hacıosmanoğlu, bunun üzerine Trabzon'a gittiğini açıkladı.

Bu durumun Trabzon halkının ve kendisinin psikolojisini bozduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, açıklama yaparken genel konuşmasının içerisinde o ifadeleri kullandığını kaydetti. Bu sözleri kadınları aşağılamak için kullanmadığını savunan Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un uğradığı haksızlıklar sebebiyle verdiğim röportajda bize bu komployu kuranlara mesaj vermek amacıyla bunu söyledim. Ayrıca maçın sonrasında ortamın atmosferi ile taraftara dur mesajı vermek anlamında bu şekilde konuştum." dedi.

En kutsal varlığının rahmetli annesi ve eşinin olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, kadınları aşağılamadığını, ertesi gün bir programa bağlanarak kadınlardan özür dilediğini söyledi.

Sözlerinin maksadını aşmış olabileceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, hakaret kastı olmadığını savundu.
Hacıosmanoğlu, söz konusu maç sonrasında "Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım. Kadın gibi yaşamadım. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi 1 sene yaşarım." şeklinde ifadeler kullanmıştı.
CİHAN
<< Önceki Haber Hacıosmanoğlu: Kadın gibi yaşamadım ifadesini taraftarı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER