Hakan Şükür'den seçimler öncesi dikkat çeken kaos uyarısı

Bağımsız milletvekili Hakan Şükür çarpıcı iddialarda bulundu. Günahlarını örtmek için halkına ihanet etmekten kaçınmayan siyasi ve bürokratik bir çetenin olduğunu savunan Şükür, ‘Hırsız ihtiraslarını perdelemek için halkına tuzak kuruyorlar” dedi. Seçim öncesi kaos uyarısında bulundu.

Hakan Şükür'den seçimler öncesi dikkat çeken kaos uyarısı

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede günahlarını örtmek için vatanına ve halkına ihanet etmekten kaçınmayan siyasi ve bürokratik bir çetenin olduğunu savundu.

Bu çetenin “Tüm yolsuz, hırsız ihtiraslarını perdelemek için halkına tuzak kurduğunu” belirten Şükür, “Haziran seçimleri öncesi Türkiye’yi ekonomik ve siyasal bir kaos bekliyor” dedi.

DEVLET HALKINA TUZAK KURUYOR

“Görünen o ki günahlarını örtmek için vatanına ve halkına ihanet etmekte beis görmeyen bir siyasi ve bürokratik oligark çete var” ifadesini kullanan Şükür devletin halkına tuzak kurduğunu öne sürdü.

Şükür “Devlet halkına tuzak kurmaz. Ama bunlar bunda da beis görmüyor. Tüm yolsuz, hırsız ihtiraslarını perdelemek için halkına tuzak kuruyor. Öyle ki kaybetmenin bedelinin ağırlığını biliyor olmalılar ki iç kaos çıkarmanın hesabını yapacak kadar gözleri dönmüş. Ülkeyi tam ortadan ikiye bölenler gerginlik ve şiddet siyaseti ile varlıklarını idameye odaklanmışken ülkenin batışını önemsemiyor” dedi.

İKTİDAR İÇİN HALK KORKUTULUYOR

"Dış sermaye sanki bir duyuma odaklanmış gibi hızlı bir şekilde ülkeyi terk ederken ekonomik kriz maalesef uzakta kendini göstermeye başladı" diyen Şükür şu mesajları paylaştı:

“Ortadoğu’da sınırlar değişip, yeni ittifaklar ortaya çıkarken Ankara dışına çıkamayan dış politika belki de bilinçli bir tercih kim bilir. Tüm baskıcı yönetimlere bakın hepsi içe kapalı ve tüm derdi iktidarı muhafaza ve halkına korku salmak. Aynen bugünün Türkiye’si gibi.”

<< Önceki Haber Hakan Şükür'den seçimler öncesi dikkat çeken kaos uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER