Haluk Levent açlık grevindeki İbrahim Gökçek için devreye girdi

Bir süredir açlık grevinde olan ve durumu gittikçe kötüleşen Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için devreye giren şarkıcı Haluk Levent, Adalet Bakan Yardımcısı ile görüştüğünü ve İçişleri Bakanlığı ile de görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti.

SHABER3.COM

AHBAP Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, açlık grevindeki Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ile ilgili Adalet Bakanlığı ile görüştü.

sol.org.tr'de yer alan habere göre Haluk Levent, 322 gündür açlık grevinde olan Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek ile ilgili Adalet Bakanlığı ile görüştüğünü açıkladı. 

Levent, yaptığı görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adalet Bakan Yardımcımız ve yetkili birkaç kişi ile görüştüm. Mahkeme sürecinin devam ettiğini, süren bir davaya müdahale edemeyeceklerini söylediler. Konser izin konusunun İçişleri Bakanlığı olduğunu ilettiler. İlgili bakanlıkla da görüşmelerim sürüyor. Gelişmeleri yazacağım" dedi.

Levent, daha önce pazartesi günü Ankara'da olacağını belirterek, "Görüşmeler yapacağım İbrahim için, elimden ne gelirse arkadaşlar" diye yazmıştı.
<< Önceki Haber Haluk Levent açlık grevindeki İbrahim Gökçek için... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER