Hamza Hamzaoğlu: Sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız


Mersin İdmanyurdu ile 1 - 1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, geçiş dönemi yaşadıklarını belirterek, sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Mersin İdmanyurdu ile 1 - 1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlen basın toplantısanda açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Buraya yine 2 puan kayıpla oturduk. Kazanmak için her şeyi yaptık. İlk 30 dakika maalesef sahada yoktuk, rakibe müsaade ettik. İlk yarının son 10-15 dakikası ve ikinci yarının tamamında Galatasaray'a yakışır bir mücadele vardı. Her şeye rağmen birçok gol pozisyonu ürettik. Ne hikmetse bunu birkaç haftadır beceremiyoruz. Oyuncularımı oyundan dolayı kutluyorum ama ilk 30 dakikayı heba ettik. Onlarla da bunu konuştuk. Her şeye rağmen kazanmak zorundayız ve bu güce de sahibiz." şeklinde konuştu.

"SUSUYORUZ DİYE HERKES ENSEMİZE VURUP LOKMAMIZI ALMAYA ÇALIŞMASIN"

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a tepki gösteren Hamza Hamzaoğlu, "Biz her şeyin farkındayız. Hiçbir şeyi görmüyoruz sanıyorlar. Susmak bir şeyleri görmüyorlar anlamına gelmez. Kaleci ilk yarıda iki dakika ayakkabılarını bağladı. İkinci yarı da sakatlık pozisyonunda yattı. Bunları hakem telafi edecek. Geçen sene rakiplerimize 45 dakika fazla maç oynattılar. Şampiyon olan takım 1-2 puan farkla şampiyon oluyor. Geçen hafta Carole'e çıkan kırmızı kart bana göre art niyet. Selçuk'a erken düdük çalınsa belki o hareketi yapmayacak. Susuyoruz diye herkes ensemize vurup lokmamızı almaya çalışmasın. Ben bu sonucu hakemlere bağlamıyorum. Biz kazanmak zorundayız. Şampiyon olduk, her şey başladı. Bunların farkındayız. Doğruları yapacağız ve sezon sonu sonucu göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Her şeye rağmen iyi bir takım olduklarını kaydeden Hamza Hamzaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen takım olacağımıza inanıyorum. İyi bir kadromuz iyi oyuncularımız var. Sadece bir bocalama dönemi, geçiş dönemi gibi yaşıyoruz. Ne hikmetse 3 kupayı aldık her şey tersine dönmeye başladı ama bunu da atlatacak gücümüz var."
CİHAN
<< Önceki Haber Hamza Hamzaoğlu: Sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER