Hamzaoğlu: Bu şartlarda oynanacak en iyi oyundu


Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor karşısında iyi bir maç oynadıklarını söyleyerek, "Bu şartlarda oynanacak en iyi oyun diyebiliriz." dedi.

Gaziantepspor'a karşı deplasmanda aldıkları galibiyet sonrası maçı değerlendiren Hamzaoğlu, "Bugün hem şartlar hem de rakibimizin Gaziantepspor olması itibariyle zor bir maç oynayacağımızın farkındaydık. Bugün de gerçekten sahada ayakta kalmak, mücadele etmek ve sonuna kadar pes etmemek gerekiyordu. Oyuncularım da bunu başardılar. Geriden gelip maçı çevirdik. Oyuncularımı kutluyorum. Bu sahada ortaya koydukları mücadeleden dolayı Gaziantepsporlu oyuncuları da kutluyorum. Herşeyden önce Gaziantepspor taraftarını da kutluyorum. Çünkü maç öncesi stadın yetişmesinde önemli emekleri oldu." diye konuştu.

İyi bir maç oynadıklarını belirten Hamzaoğlu, "Bu şartlarda oynanacak en iyi oyun diyebiliriz. En iyi mücadeleyi ortaya koydu iki takım da. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bu arada Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi hayatını kaybeden ve bugün toprağa verilen Mustafa Koç ile tedavi gördüğü ABD'de hayatını kaybeden Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir'in eşi dolayısıyla Koç ve Özdemir ailelerine de baş sağlığı diledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu: Bu şartlarda oynanacak en iyi oyundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER