Hamzaoğlu: Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kazanmak ve bu kapıyı aralamak güzeldi


Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Benfica'yı 2 - 1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti. Hamzaoğlu, "Hayırlı olsun, uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kazanmak ve bu kapıyı aralamak bizim adımıza güzeldi" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 'Galibiyetin şifresi neydi?' şeklindeki bir soruya, "Şifre yok. Her şey açıktı. Bugün coşkulu oynamak, beraber oynamak, birlikte mücadele etmekten keyif almak. Takımımız bugün bunu yaptı. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Hayırlı olsun, uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kazanmak ve bu kapıyı aralamak bizim adımıza güzeldi" cevabını verdi.

Benfica karşısında coşkulu bir oyun ortaya koymalarıyla ilgili de Hamza Hamzaoğlu, "Bu oyuncuların tamamının inanmasıyla alakalı bir şey. Oyuncularım da bu maçı kazanacağımıza inanmıştı. Sahada o mücadeleyi ortaya koydular. Geriye düşmemiz bizim için önemli değil. Biz iyi olduğumuz sürece geri düştüğümüz her maçı çevirebilecek güçteyiz. Bunun bilincindeyiz. Oyuncularım da bunun bilincinde hareket ettiler. 1 - 0 geri düşmemize rağmen zor bir maçı, zor bir rakibe karşı 2 - 1 kazanmayı başardı. Bence inanmaları bunu başardı" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarıyla ilgili de Hamza Hamzaoğlu, "Baktığınızda şansımız yok gibi görünüyor birçok kişi tarafından ama biz Atletico Madrid ve Benfica karşısında nasıl oynamamız gerekiyorsa ona göre planlarımızı yapıp oynayacağız. Üstünlüğümüzü sağlamaya çalışacağız. Deplasmanda olduğumuz için bu kolay olmayacak. Zaten zoru başardığınız aman bir şey kazanıyorsunuz. Biz de bunları Şampiyonlar Ligi'nde bir şey yapmak istiyorsak bu zorlukları aşmak zorundayız" diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Hamzaoğlu: Şampiyonlar Ligi'nde yeniden kazanmak ve bu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER