Hannover'in ligde kalma umutları tükeniyor


Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Wolfsburg, Hannover deplasmanında adeta şov yaptı. Aşağı Saksonya derbisinde hat-trick yapan Andre Schürrle farklı galibiyetin mimarı oldu.

Bundesliga'ya "İngiliz haftası" olarak adlandırılan hafta içi oynanan karşılaşmalarla devam edildi. 24. haftada dün akşam iki maç yapıldı. Sekiz maçlık mağlubiyet serisinin ardından geçen hafta Stuttgart karşısında kazanarak ligde kalmak için umutlanan Hannover 96, evinde konuk ettiği Wolfsburg karşısında 4-0'lık ağır bir yenilgi aldı.

Kenan Karaman'ın doksan dakika forma giydiği, Ceyhun Gülselam'ın ise yedek kulübesinde oturduğu mücadelede bu sezonki 17. yenilgisini alan yeşil siyahlılar, 17 puanla ligin dibinde kaldı. Beklentilerin altında kalan Wolfsburg ise ikinci deplasman galibiyetine imza atarak Avrupa kupalarına katılma yolunda umutlandı. Karşılaşmada üç gol atarak hat-trick yapan Alman milli oyuncu Andre Schürrle Wolfsburg'u farklı galibiyete taşıyan isimdi. Yeşil-Beyazlıların diğer sayısı Julian Draxler'in ayağından geldi.

Günün diğer karşılaşmasında ise ligin yeni ekibi Ingolstadt, sahasında 1. FC Köln ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Lukas Hinterseer'in sayısıyla öne geçen Ingolstadt, mücadelenin sonlarına doğru Anthony Modeste'nin golüne engel olamadı. Ev sahibinde kaptan olarak sahaya çıkan Türk kaleci Ramazan Özcan, bir gol yemesine rağmen başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekti.
CİHAN
<< Önceki Haber Hannover'in ligde kalma umutları tükeniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER