Hatay Büyükşehir Basketbol takımı, Galatasaray'ı ağırlıyor


Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde (KBSL) Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı, 17'nci haftada Galatasaray'ı ağırlayacak.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçı galibiyetle kapatarak liderlik iddiasını daha da güçlendiren Hatay ekibi, ligde bugüne kadar oynadığı 16 maçın 12'sini galibiyetle kapatmasını bildi.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçta Galatasaray'ı mağlup eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, rövanşı vermek istemiyor. Güçlü rakibi Galatasaray'ı yenerek eli boş göndermek isteyen ev sahibi takım, ligde 2'nci sırada yer alıyor. KBSL'nin ilk devresini en skorer takım olarak kapatan Hatay Büyükşehir Belediyespor, pazar günü saat 16.30'da Antakya Spor Salonu'nda ligin iddialı takımlarından Galatasaray ile oynayacağı maçtan da galibiyetle ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşma hedefinde.

HBB Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekin Baş, bu zorlu mücadelede taraftarlardan destek beklediklerini belirterek, "Hataylı sporseverleri bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Onların destekleriyle maçtaki motivasyonumuz üst seviyede oluyor. Gelip bizi desteklesinler ve zirveye taraftarımızla beraber yürüyelim." dedi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER