Hayırsever iş adamı Şahin: Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız var


Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin, son günlerde artan terör saldırılarının ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hain saldırılar olduğunu söyledi. Şahin, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var." dedi.

Yozgat'ta başta eğitim olmak üzere kendini hayır işlerine adayan hayırsever iş adamı Bilal Şahin, terör örgütü PKK'nın saldırılarının amacının ülkede kaos ortamı oluşturmak ve iç savaş çıkarmak olduğunu vurguladı. Şahin, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Hain saldırılar karşısında asla birlik ve beraberliğimize kardeşliğimize gölge düşürmemeliyiz. Ülkemizde Kürt, Türk, Alevi, Sünni ve diğer bütün mezhepler kardeştir. Bizler kardeşliğimize gölge düşürecek her türlü fikir, düşünce ve eylemlerden kaçınmalıyız. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun, düşüncelerimiz ne olursa olsun, söz konusu vatansa hepimiz ortak paydası vatanımız olmalıdır. Bizi birbirimize düşürmek, aramızı bozmak ve nifak sokmak isteyen provokatörlere asla izin vermemeliyiz." dedi.

Bazı olaylarda otobüs ve iş yerlerine yapılan saldırıların terör örgütü PKK'nın amacına hizmet ettiğini vurgulayan iş adamı Bilal Şahin, sözlerini şöyle tamamladı: "Böyle olayların çıkması PKK terör örgütünün amacına ulaşmasına katkı sağlar. Özellikle halkı birbirine düşürecek provokatörlere dikkat etmek gerekir. Kürt, Türk ayrımı yaparak otobüslere ve iş yerlerine saldırmalar doğru değildir. Yoldan geçen otobüslerde belki kardeşimiz, belki bir yakınımız seyahat etmektedir. Bizler yüz yıllardır kardeşçe yaşamış aynı vatan uğruna canlarımızı vermiş bir toplumuz. Et ve tırnak misali aile bağlarımız iç içe girmiş etnik milliyetçilik yapılması doğru değildir. Birileri Kürt, Türk çatışmasına zemin hazırlıyor olabilir. Bizler bu oyuna gelmemeliyiz. Yaşanan terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyacımız var. Asla kaos ortamı yaratmak isteyen kişilerin oyununa gelmemeliyiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Hayırsever iş adamı Şahin: Birlik ve beraberliğe daha... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER