Hayırseverler sağlık kontrolüne bakın nasıl getirildi

Manisa'da Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, il merkezinde 35 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 25 kişi, otobüslerle Manisa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Hayırseverler sağlık kontrolüne bakın nasıl getirildi

Emniyet Müdürü Tayfun Erdal Ceren'in görevinden uzaklaştırılmasının ardından bu sabah sağlık kontrolüne getirilen şahıslara kelepçe takılmadı. 



Manisa'da 10 Kasım Salı günü sabah saat 06.00'da 35 adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirilmiş, bir bankanın çalışanları, işadamı, muhasebeci, doktor, avukat, eğitimci, müteahhit ve esnafların da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan başörtülü kadınlara, avukatlara ve diğer kişilere kelepçe takılmıştı. Başörtülü kadınlara kelepçe takılmasına her kesimden tepki geldi. Bir bankada çalışan ve gözaltına alınanlar arasında bulunan M.H.E. (29) ile K.E. (38) Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonda savcılık tarafından dün serbest bırakılmıştı. 






Operasyon kapsamında 8 kişinin daha arandığı ifade ediliyor. Gözaltına alınan kişiler, bugün sabah saat 05.00’te Manisa Devlet Hastanesi'ne getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Daha önce kelepçe takılarak hastaneye getirilen kişilerin, dün gece Emniyet Müdürü Tayfun Erdal Ceren’in, "kelepçeli gözaltı" haberiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak açığa alınarak görevinden uzaklaştırılmasının ardından, bu hastaneye kelepçe takılmadan getirildikleri görüldü. Sağlık kontrolünden geçirilen kişiler, daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

CİHAN
<< Önceki Haber Hayırseverler sağlık kontrolüne bakın nasıl getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER