Hisarcıklıoğlu: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara'da meydana gelen terör saldırısıyla ilgili terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, saldırıyı gerçekleştirenleri ve terörü araç görenleri şiddetle kınadı. Yapılan saldırının ülkenin birlik ve beraberliğini hedef aldığını kaydeden Hisarcıklıoğlu, "Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir." şeklinde konuştu.

Hisarcıklıoğlu, şöyle devam etti: "Akşam saatlerinde Ankara'nın göbeğinde meydana gelen hain saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız. Herkes bilmelidir ki, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

BRÜKSEL PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Açıklamada, ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Brüksel'de gerçekleştirilmesi planlanan programının iptal edildiği belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Hisarcıklıoğlu: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER