İçişleri Bakanı'ndan flaş açıklama: 5 bin yeni kadro

İçişleri Bakanı Selami Altınok : "Başbakanımızın talimatıyla Doğu ve Güneydoğu'da bulanan koruculuk sisteminin daha etkin noktaya gelebilmesi adına boş bulunan 5 bine yakın korucu kadrosu ilanlarımızı başlatıyoruz" açıklamasında bulundu.

İçişleri Bakanı'ndan flaş açıklama: 5 bin yeni kadro

Aksaray'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alabayon ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile birlikte katılan İçişleri Bakanı Selami Altınok, terörle mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Altınok, terör örgütlerine karşı 24 Temmuz’dan beri çok büyük bir mücadele verildiğini ifade ederek, "Güvenlik kuvvetimiz, polisimiz, askerimiz, jandarmamız gerçekten kahramanca bu memlekette birliği, dirliği ve kardeşlik hukukunu devam ettirebilmek için büyük bir mücadele veriyoruz. O mücadeleyi de bundan sonra aynı şekilde vermeye devam edeceğiz. 5 BİN YENİ KÖY KORUCUSU ALINIYOR
İçişleri Bakanı Selami Altınok, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde 22 ilde 5 bin yeni köy korucusu alınacağını açıkladı. Bakan Altınok, “Ayrıca yeni bir gelişmeden bahsedeyim, Sayın Başbakanımızın talimatları ile Doğu ve Güneydoğu'da bulunan 22 vilayetimizde koruculuk sisteminde daha etkin noktaya gelebilme adına boş bulunan 5 bine yakın korucu kadrosuna ilanlarımızı başlatıyoruz ve 22 vilayetimizde yeni daha genç kardeşlerimizi boş olan, emekli olmaktan kaynaklanan kadrolara 5 bine yakın yeni korucu istihdam edeceğiz. Bunun da müjdesini Güneydoğu'da o kadroların açılmasını bekleyen çok değerli kardeşlerimize, korucu olmak için arzu eden, heveslenen ve sabırsızlıkla bekleyen kardeşlerimize bir müjde olarak vermek istiyorum” dedi. 
<< Önceki Haber İçişleri Bakanı'ndan flaş açıklama: 5 bin yeni kadro Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER