Iğdır'da zehir taciri bir kişi tutuklandı


Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ekiplerinin şehir merkezinde yaptığı operasyonda 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Iğdır merkezde uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda uyuşturucu ticareti yapmak iddiasıyla E.A. ve F.A. adlı şahıslar gözaltına alındı.
Operasyonda ayrıca gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 2,74 gr uyuşturucu madde, 5 adet uyarıcı hap, 2,45 gr sentetik kannabinoid uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde içmek için kullanılan 4 adet cam aparat ve 2 adet alüminyum folyo ele geçirildi. Ayrıca E.A.'nın üzerinde 17 adet fişek halinde satışa hazır vaziyette toplam 9 gr sentetik kannabinoid uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.A. ve F.A. 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçlamasıyla hâkim karşısına çıkarıldı. Zanlılardan E.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.A. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest kaldı. CİHAN
<< Önceki Haber Iğdır'da zehir taciri bir kişi tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER