İhsan Özkes, kendisini eleştiren vekil hemşehrisini engelledi


Bağımsız İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, kendisi gibi Çorumlu olan CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi'yi Twitter'da engelledi.

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, son günlerde yaptıkları açıklamalar nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği davete katıldıktan sonra ilginç bir twet paylaşan Özkes, kendisiyle de çelişti.

CHP'den istifasından önce "Saray'a bakın, Saray'a. İsrafı itibar yaptınız. Bugün, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed yaşasa, o saraya girmez. O sarayda haram var, çünkü israf var israf." diyen Özkes, resepsiyonun ardından "Hz. Muhammed bu gün yaşıyor olsa Saraya girer mi, bu akşam orada hissetim ki kesinlikle girerdi, çünkü orada sünnetten emareler çok." şeklindeki twet atmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, kendisi gibi aslen Çorumlu olan İhsan Özkes'i Twitter'da eleştirdi. "Dünya Dönüyor @ihsanozkes, hele sen bi dur!!" diye twet atan Hakverdi, bir süre sonra İhsan Özkes tarafından engellendi.

Hakverdi, engellemeyi, "Artık aramızda 'engeller' var, oldu mu şimdi :)) @ihsanozkes" Tweti ile duyurdu.
CİHAN
<< Önceki Haber İhsan Özkes, kendisini eleştiren vekil hemşehrisini engelledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER