İki kırmızı kart gören Çaykur Rizespor, 90+5'te yenilmezlik ünvanı kurtardı


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa karşısında 2 kırmızı kart görmesine rağmen 90+5. dakikada Kweuke'nın penaltı golüyle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Kweuke'nin penaltı golünün hemen ardından hakem Deniz Çoban'ın karşılaşmayı bitirmesiyle Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmen Karaman sevinçten sahaya girdi ve oyuncularla birlikte son dakikada gelen beraberliği kutladı. İlk yarı 38. dakikada ikinci sarı karttan Viera, ikinci yarı 90. dakikada Koray Altınay'ın kırmızı kart görmesine rağmen Karadeniz temsilcisi 90+5. dakikada Kweuke'nin penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Konuk ekip bu beraberlikle de ligdeki tek yenilmezlik ünvanını elinde bulunduran takım olarak 6. haftayı geride bıraktı.

Öte yandan Kweuke'nin golü sonrası sevinen bir bayan seyirciye Kasımpaşalı bir taraftar küfür etti. Küfür sonrası Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Ender Alkan taraftarın üzerine yürüdü. Özel güvenliklerin ve polisin araya girmesi ile olay büyümeden engellendi.
CİHAN
<< Önceki Haber İki kırmızı kart gören Çaykur Rizespor, 90+5'te yenilmezlik... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER