İki şirket daha konkordato ilan etti

ABD ile patlak veren yaptırım krizinin ardından TL'nin aşırı değer kaybetmesi şirketlerin kabusu haline gelmişti. Krizin tırmanmasıyla şirketler çıkışı konkordatoda aradı. Binlerce şirket konkordato ilan etti.

SHABER3.COM




Birçok şirket için ise konkordato da yetmedi, konkordatoları iflas ilanları takip etti. Kriz derinleşerek devam ediyor ve her geçen gün iflas ve konkordato ilan eden şirketlere bir yenisi ekleniyor.

Bir dönem Denizlispor Kulubü Başkanlığı da yapan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun iki şirketi hakkında konkordato kararı verildi. Kıbrıslıoğlu için mahkeme kişisel konkordato kararı da verdi ve inceleme için geçici süre tanıdı.

Denizlispor'da 2 dönem başkanlık yapmış olan Hasan Kıbrıslıoğlu şahsına ve sahibi olduğu Kıbrıslıoğlu İletişim Hizmetleri Şirketi konkordato ilan etti. 

Kıbrıslıoğlu Elektronik Dağıtım Reklam Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin başvurusunu inceleyen Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi, esas 2019/727 sayılı kararıyla 21 Ağustos’tan geçerli olmak üzere üç ay geçici mühlet tanıdı.

Mahkeme, Kıbrıslıoğlu İletişim Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin başvurusu üzerine de, esas no: 2019/728 sayılı kararıyla yine 21 Ağustos’tan başlamak üzere üç ay geçici süre verdi.
<< Önceki Haber İki şirket daha konkordato ilan etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER