'İktidar elden gidince aklına terörle mücadele geldi'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili adayı Kaptan Kartal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'İktidar elden gidince aklına terörle mücadele geldi'

Kaptan Kartal, "7 Haziran'dan önce HDP ile ortak basın açıklaması yapanlar, çözüm  sürecini birlikte yürütenler, 7 Haziran'da iktidarı elinden gidince birden bire aklına terörle mücadele geldi" dedi.

 'İKTİDAR ELDEN GİDİNCE AKLINA TERÖRLE MÜCADELE GELDİ'
"AKP % 40'a düşünce aklına asgari ücret taşeron işçi ve terörle mücadele geldi. %20'ye düşerse kim bilir daha neler neler gelir. 7 Haziran'dan önce HDP ile ortak basın açıklaması yapanlar çözüm  Sürecini birlikte yürütenler 7 Haziran'da iktidarı elinden gidince birden bire aklına terörle mücadele geldi. Ne iktidar olanlar ne de Mecliste muhalefet olanlar milletimizin derdine deva olamamıştır,milletimizin oyları heba olmuştur Boşa gitmiştir."

'BBP MECLİS'TE OLMADAN HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEZ' 
"Terörle Mücadele'de,yeni anayasa yapımında,esnafın memurun çiftçinin köylünün derdinde yan yana gelmeyen partiler kendi menfaatlerine bir yasa geldiğinde aynı dakika toplanıp yasayı düzenliyorlar. Milletimiz artık bunları görsün istiyorum. Yeter artık milletimiz iktidarı ile muhalefeti ile bunlara mahkum değildir. 1 Kasım'da Meclis aritmetiği değişmezse BBP Mecliste olmazsa değişen hiç bir şey olmayacaktır. Ya Teröre karşı, yoksulluğa karşı, adaletsizliğe karşı herkes safını belirleyecek yada aynı düzen devam edecek.  Karar milletimizin biz bu seçimi bir haysiyet seçimi olarak gördük ve safımızı belirledik."
<< Önceki Haber 'İktidar elden gidince aklına terörle mücadele geldi' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER