İlahiyatçı Cemil Tokpınar'dan 'hacker' açıklaması


İlahiyatçı Cemil Tokpınar, çalınan Twitter hesabından yapılan seviyesiz paylaşımlara itibar edilmemesini istedi. Yeni Twitter hesabının '@TokpinarCemil' olduğunu hatırlatan Tokpınar, "Dostlarımı bu hesabı takip edip duyurmaya davet ediyorum" dedi.

İlahiyatçı Cemil Tokpınar'ın açıklaması şöyle:

"27 Şubat 2016 gecesi @CemilTokpinar isimli Twitter hesabım çalınarak yalan ve iftira dolu çok seviyesiz paylaşımlar yapılmaya başlandı. Hemen açıklama yaparak hesabımın çalındığını belirtip, adıma yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini duyurdum. Twitter ile irtibata geçerek durumu bildirdim ve şu anda eski hesabım tamamen askıya alındı.

Şimdi @TokpinarCemil isimli yeni bir hesapla Twitter paylaşımlarımı sürdürüyorum ve dostlarımı bu hesabı takip edip duyurmaya davet ediyorum.

Yaşadığım bu hırsızlık olayı sürecinde anladım ki, hakperest ve özgürlükçü olan herkesin sosyal medya hesapları risk altındadır. Çünkü aynı tarihlerde mail adresim ve Facebook adresim de şifreleri değiştirilerek çalınmaya çalışıldı. Fakat erken müdahale ederek hırsızlığı engelledim.

Twitter adresimi çalan hırsız, yaptığı seviyesiz paylaşımların birinde, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın zekâtıdır" diyordu. Demek ki, hak ve adaletten yana olup, özgür paylaşımlar yapan yüzlerce kişinin sosyal medya hesapları büyük bir tehlike altındadır. Bazı kaynaklardan edindiğim bilgiye göre, bunun için özel ekipler kurulmuş ve yakında özgür düşüncenin son kaleleri olan sosyal medya hesaplarına büyük saldırılar düzenlenecektir. Çünkü özgür sosyal medya, Türkiye'de çok etkin konumdadır. Hak, adalet ve özgürlükten yana olan herkesin sosyal medya hesaplarını korumak için uzmanlardan bilgi almalarını ve mutlaka uygulamalarını tavsiye ediyorum.

Şunu da belirtmem gerekiyor ki; sosyal medya hırsızları çalamasalar bile sahte hesaplarla yalan ve iftiralarına devam etmek istiyorlar. Nitekim dün benim adım kullanılarak, @Cemil Tokp isminde bir hesap açılmıştır. Bu hesapla da hiçbir ilgim yoktur ve dostlarımızın bunu da spamlamalarını rica ediyorum. Twitterdeki tek hesabım @TokpinarCemil'dir ve başka hiçbir hesapla ilgim yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyor, desteklerini bekliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber İlahiyatçı Cemil Tokpınar'dan 'hacker' açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER