İlker Başbuğ: Bu seçim Fenerbahçe tarihi için çok önemli

İlker Başbuğ: Bu seçim Fenerbahçe tarihi için çok önemli

Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul üyesi ve Genelkurmay eski başkanlarından İlker Başbuğ, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, bu seçimin Fenerbahçe tarihi için çok önemli ve bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'daki kongrede oy kullandıktan sonra açıklamalar yapan İlker Başbuğ, "Hayatımda ilk defa Fenerbahçe Kulübü'nün seçiminde oy kullandım. Fenerbahçe Kulübü'ne uzun yıllardır hizmet veren Aziz Yıldırım'a verdiğiniz oy, aynı zamanda Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara, kumpaslara karşı bir isyanın ifadesidir. Aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü'ne karşı sürülmek istenen lekeye karşı isyandır. Fenerbahçe Kulübü'nün bu süreçten alnı açık bir şekilde çıkacağına inanıyorum. Bu seçimin gerçekten Fenerbahçe Kulübü'nün tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu söylüyorum. Artık yeter! Fenerbahçe üzerinden elinizi çekiniz. Bu yüce kulüp bu yapılanları hak etmedi." dedi.

"TAKIMIN OTOBÜSÜNE YAPILAN SİLAHLI SALDIRI ORGANİZE YAPILAN BİR İŞ"

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 26. haftasında 4 Nisan'da oynanan ve 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının dönüşünde Trabzon'un Sürmene ilçesinde uğradığı silahlı saldırıyı ve sezonu da değerlendiren Başbuğ, şöyle konuştu:

"Takımın otobüsüne Çaykur Rizespor maçı dönüşü yapılan silahlı saldırı organize yapılan bir iş. Sonra ne oldu? Bu olay unutuldu mu? Bence, bu olay bir iki kişinin yaptığı bir olay değil. Organize bir olay. Türk futboluna vurulan bir leke. Bu lekenin temizlenmesi lazım. Kimler yaptı bunu, neden yaptı? Bu olayın futbolcuların üzerinde etkisi oldu, belki alınan sonuçta bu da etkili oldu. Bu sene alınan derecenin önemi yok. Bu olayın üzerinde durulmaması çok önemli. Bu konuyu canlı tutalım. Gerçeklerin mutlaka ortaya çıkartılmasını istiyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber İlker Başbuğ: Bu seçim Fenerbahçe tarihi için çok önemli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER