İspanya'da da gündem oldu: Art niyet

Galatasaray ile karşılaşan Gençlerbirliği'nin kalecisi Ferhat Kaplan'ın ,Sneijder'den yediği gol İspanya'da da gündem oldu.

İspanya'da da gündem oldu: Art niyet

Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Gençlerbirliği'nin kalecisi Ferhat Kaplan'ın ,Sneijder'den karşılaşmanın 67. dakikasın da yediği gol İspanya'da da gündem oldu.

İspanyolların dünyaca ünlü gazetesi Marca, internet baskısında golün görüntülerini yayınlayarak ülkede yaşayan futbolseverlere "Kaleci Kaplan Sneijder'in golünü bilerek mi tutmak istemedi ?" sorusu yöneltti. Gazete Ferhat Kaplan'ın hareketinin polemiğe açık olduğunu da ileri sürerek okuyuculara kararı siz verin yorumu yaptı. Marca gazetesi ayrıca Gençlerbirliği karşısında alınan tartışmaya açık bu galibiyetin Galatasaray'ın şampiyonluğunu hemen hemen garanti etmesine yetti sözleri etti. 

Bu arada Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasındaki görüntülerin İspanya'da yayınlanması ile birlikte yorum köşelerine görüşlerini belirten ispanyolların çoğunluğu Ferhat Kaplan'ın pozisyonunda art niyet olduğuna karar verdiler.

DHA
<< Önceki Haber İspanya'da da gündem oldu: Art niyet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER