İstanbul'da PKK operasyonu

İstanbul'da PKK'ya ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada, bir kadın terörist ölü olarak ele geçirildi.

İstanbul'da PKK operasyonu

İstanbul'da terör örgütü MLKP'ye yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, başta Bayrampaşa, Eyüp, Ümraniye ve Ataşehir olmak üzere 15 ilçede tespit edilen 20'ye yakın adrese, helikopter ve özel harekat polisleri desteğiyle operasyon düzenledi.

BİR ŞÜPHELİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bayrampaşa'da 4 katlı bir apartmanın 2. katındaki daireye giren ekipler, burada bulunan bir şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan şüphelinin evinde arama yapıldı. Eyüp Yeşilpınar'da da bir şüpheli gözaltına alındı.

Polis helikopteri operasyon yapılan bölgede havadan koordinasyon sağladı. İstanbul'da 10 şüphelinin gözaltına alındığı, 5 ilde daha aynı kapsamda operasyon düzenlendiği bildirildi.

PKK OPERASYONUNDA ÇATIŞMA ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde terör örgütü PKK'ya yönelik bir operasyon da düzenledi. Sancaktepe'de hücre evi olarak kullanıldığı belirtilen eve baskın düzenleyen polis ekipleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

ÇATIŞMADA 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Çıkan çatışmada bir kadın teröristin ölü ele geçirildiği belirtildi. Çatışmanın çıktığı evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan ekipler 3 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun sürdüğü bildirildi.

<< Önceki Haber İstanbul'da PKK operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER