İşte Cem Yılmaz yeni filminin yeni yetenekleri!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ e yarışmayla oyuncu seçti...

İşte Cem Yılmaz yeni filminin yeni yetenekleri!

Cem Yılmaz çekimlerine Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da devam ettiği yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ e eğlenceli bir yarışmayla oyuncu seçti. İstanbul’dan Merve Şişman ve İzmir’den Deniz Çıvgın ünlü komedyenle rol arkadaşı olma fırsatı yakaladı.

Türk filmi karakterini canlandırdılar

Cem Yılmaz’ın merakla beklenen filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ ile yaptığı işbirliği, eğlenceli sürprizlerle devam ediyor. Yarışmada filmin adını doğru tahmin eden 100 kişi sinema bileti kazanmıştı. İkinci yarışmada ise oyunculuk yeteneğine güvenen katılımcılardan, eski Türk filmi karakterlerini canlandırmaları istendi. Katılımcılar,  videolarını #gorelimseni hashtag’iyle paylaşarak, yarışmaya renk kattılar. Videolar, ‘CMYLMZ|Fikirsanat’, ‘Nulook Productions’, ‘PepsiCo Türkiye’ ve ‘Tribal Worldwide İstanbul’ yetkililerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi. 

Sofya’daki sette ağırlanacaklar

Elemeyi geçen 10 video içinden son değerlendirmeyi yapan Cem Yılmaz, 1 erkek ve 1 kadın katılımcıyı seçti.

Katılımcılardan Merve Şişman ve Deniz Çıvgın yarışmayı kazanarak, filmin oyuncu kadrosuna katılma şansına sahip oldu. Ayrıca elemeyi geçen 10 katılımcı, Bulgaristan başkenti Sofya’daki set gezisine katılma hakkı da kazandı. 
<< Önceki Haber İşte Cem Yılmaz yeni filminin yeni yetenekleri! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER