Kaçak kazı yapan biri din görevlisi 7 kişi tutuklandı


Karacasu ilçesi, Ataeymir Mahallesi'nde kepçe ile kaçak kazı yapan birisi din görevlisi 7 kişi Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Kazı yapılan alanın 2. derecede sit alanı olduğu bölgede kaçak kazı yapan 7 kişi de tutuklandı.

Olay Aydın Karacasu ilçesi, Ataeymir Mahallesi'nde meydana geldi. Kaçak kazı yapıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri, şüphelileri yakalamak amacıyla kazı yapılacak bölge ve civarında gerekli emniyet tedbirleri alarak operasyon yaptı. Gece saat 01.00 sıralarında mülkiyeti A.T.'ye ait olan arazide, kepçe ile kazı yapıldığı belirlendi. Jandarma gerçekleştirdiği operasyonla şüpheliler A.Ö., H.Y., M.Y., E.A., K.Ö., M.B. ve A.N.H.(din görevlisi) ile birlikte kazıcı ve temizleyici iş makinası, 48 SA 843 plakalı araç ele geçirildi. Jandarma kipleri olay yerinde yaptıkları inceleme neticesinde, olay yerinde kepçe tarafından kazılan alanda tuğla kırıkları ile taşların olduğu görüldü.

Olay yerinin sistematik incelemesinde, 2 adet toz önleyici maske, 6 parçadan oluşan pirinçten yapılmış altın arama aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere jandarma el koyarken, yakalan biri din görevlisi 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Kaçak kazı yapan biri din görevlisi 7 kişi tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER