Kadın girişimcilerden eğitim semineri


Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile İzgören Akademi işbirliğinde 'Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı' konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak katılan İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav, katılımcılara liderlik konusunda bilgiler aktardı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi konferans salonunda yapılan eğitim seminerine Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çemberci, Ticaret Odası Kadım Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği Başkanı İsmail Çoban, Bansiad Başkanı Çetin Mirap, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve çok sayıda öğrenci katıldı. İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav, eğitim seminerinde ünlü Ressam Osman Hamdi'nin 'Kaplumbağa Terbiyecisi' isimli tablosundaki unsurlardan hareketle dinleyicilere liderliğin türleri, çalışanlarla iletişim yöntemleri, motivasyon, ödül ve ceza uygulamaları, işyerlerindeki fiziki ortam ve insan kaynağının verimli kullanımı gibi konu başlıklarında bilgiler aktardı. Sav, yer yer dinleyicilerin de katılımıyla interaktif örnekler gösterdi.

Eğitim seminerinin ardından Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz tarafından katkılarından dolayı Umut Sav'a teşekkür plaketi verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kadın girişimcilerden eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER