Kafkas: Amacımız kalan haftalarda daha fazla puan almak


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligin kalan haftalarında daha çok puan alarak yükselmek istediklerini belirtti. Kafkas, "Önümüzde 18 puan var ve en az hedefimiz 8 puan almak." dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda istediği başarıyı gösteremeyen ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Kayserispor'da teknik direktörü Tolunay Kafkas, kulübün basın sözcüsü Ahmet Yıldız ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, gazetecilerin sorularını da cevapladı.

İbrahim Dağaşan ile ilgili soruya cevap veren Tolunay Kafkas, prensibi gereği oyuncularla ilgili bilgi paylaşmadığını anlatarak, her takımda ayrılıklar olabileceğini ve meselenin verimlilikle ilgili olduğunu dile getirdi. Kafkas, ligin kalan haftalarında bütün maçları kazanmayı amaçladıklarını ve en azından önlerinde duran 18 puandan en az 8 puan almayı istediklerini belirtti.

Kafkas, takım olarak daha iyi olmak zorunda olduklarını anlatarak, "Takım için düşündüğüm bazı transferler var. Takviye şart. Bunu da değerlendireceğiz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kafkas: Amacımız kalan haftalarda daha fazla puan almak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER