Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hakim için adliyede tören


Önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakim Mahmut Küçükgöz için Anadolu Adalet Sarayı'nda tören düzenlendi. Küçükgöz'ün yakınlarının, mesai arkadaşlarının ve adliye çalışanlarının katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

Temmuz ayında görev yaptığı İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Hâkimliğinden emekli olan Mahmut Küçükgöz önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 38 yıllık hakimlik yapan ve 65 yaşında olan Küçükgöz için Kartal'da bulunan Anadolu Adliyesi E kapısında saat 11.00'de tören düzenlendi. Törene Küçükgöz'ün ailesi, mesai arkadaşları, adliye çalışanları ve yargı camiasından birçok isim katıldı. Saygı duruşuyla başlayan törende Küçükgöz'ün kısaca hayatı okunarak kim olduğu hakkında bilgi verildi. Ardından program merhum hâkimi tanıyanların ve mesai arkadaşlarının konuşmalarıyla devam etti.

Törende konuşan Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, her zaman sevinçli olayları paylaşmak değil üzüntülü anlarında hep birlikte paylaşılması gerektiğine inandığını söyledi. Tosun, "Saygıdeğer meslektaşımız yaklaşık olarak 25 yıldır Kartal Adliye ve devamı olan bu adliyemizde yargı camiasına onuruyla ve şerefiyle hizmet etmiş bir meslektaşımızdı. Biz kendisinin onurlu ve şerefli bir şekilde çalıştığına şahidiz." ifadelerini kullandı.

Küçükgöz'ü tanıyan birçok kişi kürsüye gelerek konuşmalarını yaptıktan sonra, orada bulunanlardan helallik alınarak cenaze gözyaşları arasında defnedilmek üzere Pendik Yeni Şeyhi Mezarlığı'na götürüldü.

CİHAN
<< Önceki Haber Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hakim için adliyede tören Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER