Kardemir Karabükspor'da ikinci İldiz dönemi


PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, teknik direktör Yücel İldiz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yücel İldiz, kırmızı mavilileri 2009-2010 sezonunda 77 puanla Süper Lig'e çıkarmıştı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Basın sözcüsü Hakan Yılmaz, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Karabüklülerin yakından tanıdığı İldiz hocayla anlaştıklarını söyledi. Yılmaz, "Ligin ikinci yarısında şampiyonluk hedefimize Yücel hocamızla emin adımlarla ilerleyeceğiz. Hocamız, takıma Antalya kampında katılacak" şeklinde konuştu.

Yücel İldiz ise daha önce Karabük'te büyük bir birliktelik sağladıklarını belirterek, "Yeniden bunların oluşması için desteğe ihtiyacımız var. Benim hakkımda güzel şeyler söyleniyor, mutlu oldum ancak ben hiçbir zaman tek başıma bir şey yapmadım. Karabüklülerle, taraftarlarla birlikte yaptık, başardık. Şu anda sıralama olarak iyi bir yerdeyiz ancak puan olarak baktığımızda bu grupta bir realite var ki, sonuncu takımın dahi Süper Lig'e çıkma şansı var. 3-5 takım, 3 puan içinde sıkışık bir konumda. Kardemir Karabükspor'un kadrosunu tanıyorum. Kimseden çekinecek durumumuz da yok. Bu grupta bütün rakipler zorlu. Hiçbir takım alıp götüremediğine göre her takım her takımı yenebiliyor. Lig ilerledikçe bir takım ögeler öne çıkacaktır. Maddi manevi bütünleşebilen tecrübeli takımlar, sezon sonunda istediğine ulaşacaktır. İnşallah bunlardan bir tanesi biz oluruz. Daha önce ayrıldığımda kimseyle vedalaşamadan gitmiştim. İçimde uhde kalmıştı. İnşallah bu defa başarıları yine yakalarız, şampiyonluklar yaşarız. Yakışan bir şekilde kalacaksak kalırız, ayrılacaksak ayrılırız." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor'da ikinci İldiz dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER