Kasımpaşa, idman öncesi şehitler için dev Türk bayrağı açtı

Kasımpaşa, idman öncesi şehitler için dev Türk bayrağı açtı

Kasımpaşa, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi lacivert beyazlılar, 3 günde 31 şehit verilmesi sonrası dev Türk bayrağı ile poz verdi.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcular, Dağlıca, Iğdır ve son olarak Tunceli'de şehit düşen asker ve polisler için saygı duruşunda bulunup dev Türk bayrağı ile poz verdi.

Daha sonra futbolcular antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam eden idman kuvvet, çabukluk ve dayanıklılık çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçla sona erdi.

Ayrıca Kasımpaşalı futbolcu Erhan Kartal, hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden yakını Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu'nun cenazesi dolayısıyla Konya'ya gittiği için antrenmana katılamadı.

Öte yandan milli takımlarında bulunan oyuncular Andreas Isaksson, Kenneth Omeruo ve Sanharib Malki'nin antrenmana katılmadığı kaydedildi.

Kasımpaşa, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam etti. CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa, idman öncesi şehitler için dev Türk bayrağı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER