Kaymakamın aracına konulan ilk bomba patlatıldı, ikinci bomba tespit edildi


Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül'ün makam aracının altına bırakılan uzaktan kumandalı patlayıcı, bomba imha ekiplerince fünye ile patlatıldı. Araçta yapılan aramada aracın çamurluk bölmesine konulmuş ikinci bir bomba daha tespit edildi.

Alınan bilgilere göre, Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül'ün makam aracının altına uzaktan kumandalı bomba bırakıldı. Sabah aynı araçla makama gelen Kaymakam Muharrem Eligül, öğle saatlerinde Cuma namazına gitmek için makamdan çıktı. Hükümet konağı bahçesinde park halinde olan makam aracına binmek üzere araca yönelen Eligül, araca bineceği sırada son anda korumaları tarafından aracın altına bomba bırakıldığı fark edildi. Kaymakam Eligül, korumaları tarafından hemen olay yerinden uzaklaştırılırken, polisler tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Araç çevresine şerit çeken polisler, yaptıkları inceleme sonucunda aracın altı kısmında makam koltuğu tarafına yerleştirilmiş uzaktan kumandalı bomba tespit etti.

"İKİNCİ BOMBA TESPİT EDİLDİ"

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri aracın alt tarafında makam koltuğunun altına konulduğunu tespit ettiği bombayı fünye ile patlattı. Bombanın etkisiz hale getirilmesinin ardından araçta detaylı arama yapan ekipler bu kez aracın çamurluk bölmesine konulan ikinci bir bombayı daha tespit etti. Ekipler ikinci bombayı da fünye ile patlattıktan sonra, kaymakamlığa ait olan ikinci makam aracında ve hükümet konağı çevresinde bomba araması yapıyor.

Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kaymakamın aracına konulan ilk bomba patlatıldı, ikinci... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER