Kerem Demirbay'ın golü Düsseldorf'a galibiyeti getirdi


Almanya ikinci liginde ligin üst sıralarında olduğu gibi alt sıralarında da kıyasıya mücadele yaşanıyor.

Kümede kalma için antrenör değişikliğine giderek takımın başına Friedhelm Funkel'i getiren Fortuna Düsseldorf Kerem Demirbay'ın attığı gol ile 1. FC Kaiserslautern'i 4-3 yenerek kümede kalma adına çok önemli bir galibiyet aldı. ESPRİT Arena'da oynanan 27 bin seyircinin izlediği karşılaşmanın 68. dakikasında oyuna giren ve iki dakika sonra takımının galibiyet golünü attan Kerem Demirbay maça damgasını vurdu.

Sezon başında Hamburg takımından Düsseldorf'a kiralık olarak gelen Demirbay, geçen yıl oynadığı eski takımına karşı attığı gol ile haftanın en çok konuşulan ismi oldu ve gol saysını altıya çıkardı. Ev sahibi takımın diğer golleri Charalampos Mavrias, Oliver Fink ve Nikola Djurdjic atarken konuk takımın sayıları ise Marcel Gaus, Alexander Madlung (kendi kalesine) ve Jean Zimmer'den geldi. Kerem Demirbay, Sercan Sararer ve Kaan Akca'nın forma giydiği Fortuna Düsseldorf puanını 27'e çıkararak 15'ci sıraya yükseldi.

Ligin 27. haftasında oynanan diğer karşılaşmalarda Mahir Sağlık ve Süleyman Koç'un forma giydiği SC Paderborn kümede kalma adına evinde ağrıladığı son sıradaki MSV Duisburg'a karşı 0-0 berabere kalarak büyük bir fırsat kaçırdı.

Bu maçta Süleyman Koç 85 dakika oyunda kalırken Mahir Sağlık 90 dakika yedek kulübesinde oturdu. Okan Kurt'un forma giydiği FC St. Pauli deplasmanda SV Sandhausen'i 2-0 yenerek çok az da olsa relegasyona katılma umutlarını devam ettirdi. FC Heidenheim FSV Frankfurt ile 2-2 berabere kalırken Union Berlin ise Braunschweig'i 3-1 yendi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kerem Demirbay'ın golü Düsseldorf'a galibiyeti getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER