Kılıçdaroğlu: İktidarımızda sadece ve sadece hortumcular kaybedecek


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde bilgi toplumunu yakalayacaklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde köprülü kavşağın temel atma törenine katıldı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak ve Hatay'ın en büyük projelerinden biri olan köprülü kavşağın temel atma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeye huzur getireceğiz, komşularımızla barışık bir ülke için çaba sarf edeceğiz. Bu ülkede herkes kazanacak. İşçi kazanacak, köylü kazanacak, çiftçi kazanacak, esnafı kazanacak, tüccar kazanacak, emekli kazanacak, sadece ve sadece hortumcular kaybedecek." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Bir şeyi sakın unutmayın; Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır." diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ülkeye huzurun gelmesi için, her evde huzurun olması için, yoksulluğun olmaması için çaba harcıyorum. Sevgili anneler, çocuklarınızı CHP iktidarında tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek akşam eve gelecek, beslenme çantasını da artık hazırlamayacaksınız, çocuklar öğlen yemeğini öğretmenleri ile birlikte yiyecek, okulda beslenecek. Taşeron eğitimi de kaldıracağız. Nerede bir öğrenci varsa öğretmeni de orda olacak."

Belediyelerin hizmetlerine de değinen Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımız yaşlılara hizmet veriyorlar, bütün okulların ihtiyaçlarını gideriyorlar. Onların yapamadığını biz tek başımıza yapıyoruz. İnşallah göreceksiniz, 21. yüzyılın bilgi toplumunu CHP iktidarı yakalayacaktır." dedi.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise açılış öncesi söz alarak, "İskenderun'da iki önemli kavşağın temel atma törenindeyiz. İlk adımı bugün atıyoruz. 27 milyon 400 bin liralık üç katlı bir kavşağın temel atma törenindeyiz. Bunun arkasında Pac Meydanı'nda da ocak ayında başlayacağız. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Temel atma töreninde CHP'nin Hatay milletvekili adayları da İskenderun halkına tanıtıldı. Yapılan konuşmaların ardından köprülü yol kavşağın temel atma butonuna CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Batkap, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, birlikte bastılar. CİHAN
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu: İktidarımızda sadece ve sadece hortumcular... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER