Kırıkhanspor yönetimi güç birliği oluşturdu


Yaptığı transferlerle dikkat çeken Kırıkhansporda, Yönetim Kurulu yeniden görev taksimi yaptı. Yönetim Kurulu daha özverili bir çalışma için kenetlendi.

Kırıkhanspor Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Kocacık nezdinde Çamlıktaki tesislerde bir araya geldi. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de toplantıya eşlik etti. Belediye Başkanı Yavuz, Kırıkhanspor'un başarılı olabilmesi için her türlü katkıyı sağlayacaklarını söyledi. Yapılan transferlerin dikkat çekici olduğunu belirten Yavuz, "Kırıkhanspor için güzel rüzgarlar esiyor. Böylesine güzel bir ortamı çok iyi değerlendirmek ve başarı için kenetlenmek gerekiyor. Yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar başarının halkalarıdır. Bu halkaların tamamının özverili bir çalışma göstermesi gerekir. Bunu da herkesin göstereceğine inancım tamdır." dedi.

Toplantıya misafir olarak katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de "Yöneticilik kolay iş değildir. Özellikle bir ilçeye mal olmuş, herkesin başarı beklediği spor kulübü olunca işler daha farklı olmaktadır. Allah yardımcınız olsun." temennisinde bulundu.

Kırıkhanspor Yönetim Kurulu gündemdeki konuları ele alarak değerlendirdi. Güçlü bir yönetim için herkesin el ele vermesi gerektiği dile getirildi ve yeniden görev taksimi yapıldı.
Hacı Kocacık başkanlığında yapılan görev taksimi şöyle oluştu:
Başkan Yardımcılıklarına Ekrem Ergüneş, Harun Dokgöz, Metin Şahin, Rasim Uçak, İbrahim Donat. Futbol Şube Sorumluluğuna Veli Özdoğan, Basın Sözcülüğüne İ. Mehmet Bilgin, Sağlık Sorumluğuna Mehmet Ali Şen, TFF Sorumluluğuna Bayram Yatalakoğlu, İdari İşler Sorumluluğuna Abdurrahman Türk, Protokol Sorumluluğuna Serhan Sakman, Tribün Sorumluluğuna İbrahim Özmezarcı, Altyapı Sorumluluğuna Aziz Budak, Mehmet Biçer, Güvenlik İşleri Sorumluluğuna Sait İlçin getirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırıkhanspor yönetimi güç birliği oluşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER