Kırşehir'de güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı


Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, Nevruz kutlamaları öncesi güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Gece ve gündüz yapılan asayiş uygulamaları da sıklaştırdı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, HDP İl Başkanlığının başvurusuna valilik tarafından izin verilmemesi nedeniyle il merkezi ve çevre ilçelerde oluşabilecek izinsiz gösterileri engellemek için 'en üst seviyede' güvenlik tedbirleri aldı, gece ve gündüz yapılan asayiş uygulamalarını sıklaştırdı. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi ile ilçelerde pazar günü ve sonrası için polis birimlerinde yeni ek görevlendirmeler yapıldı.

Öte yandan ülke genelinde yaşanan terör olayları ve Ankara ile İstanbul'da son meydana gelen patlamalar nedeniyle, halkın yoğun olduğu alışveriş merkezleri, açık-kapalı otoparklar ve caddelerde resmi ve sivil polis ekibi sayısı artırıldı. Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali, otoparkların giriş çıkışları, halkın yoğun olduğu halk pazarı ve alışveriş merkezleri gibi yerlerde özel güvenlik görevlilerine ek olarak polis ekipleri görevlendirildi.

Kırşehir'de en üst düzeyde ek güvenlik tedbirlerinin ikinci bir emre kadar sürdürüleceği öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER