Kırşehir'de trafik kazası: Kargo TIR'ı devrildi

Kırşehir'de trafik kazası: Kargo TIR'ı devrildi

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında, özel bir kargo şirketine ait TIR'ın devrilmesi sonucu, Kırıkkale- Kırşehir D765 karayolu bir süre trafiğe kapandı.

Kırıkkale- Kırşehir D-765 karayolu Kaman ilçesi yol ayrımında, Mehmet İsa Koca(44) yönetimindeki 35 DC 6788 plakalı kargo TIR'ı, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Özel bir kargo şirketine ait TIR'ın dorsesinde bulunan koli, torba ve kasalar kaza sonrası yola saçıldı. Karayolunun Kaman ilçesi ile Kırıkkale'den Kırşehir'e giden yönleri bir süre ulaşıma kapandı ve kaza yerinde uzun araç konvoyu oluştu.

Alınan bilgiye göre, TIR sürücüsü kazadan yaralanmadan kurtulduğu ve kaza sonrası yola saçılan kargo malzemelerinin kaldırılması için çekici yardımı istendiği öğrenildi.

Karayolları Bölge Trafik ekipleri, Kırşehir-Kayseri istikametine gitmekte olan araçların yol güvenlik tedbirlerine uymaları ve yavaş gitmeleri konusunda uyardığı ve yapılan çalışmaların ardından yolun ulaşıma açıldığı bildirildi.Kargo-TIRi-devrildi-1962719.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de trafik kazası: Kargo TIR'ı devrildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER