Kırşehir Toplum Destekli Polislik'ten eğitim ve sosyal faaliyet çalışmaları


Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından kamu personeli, çocuk yuvası ve okul çocuklarına yönelik, bilgilendirme, eğitim, sinema, tiyatro gibi sosyal faaliyet çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

KAMU PERSONELİNE 'OLAY YERİ' BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından 'Olay Yerinde Farkındalık ve Vatandaş Memnuniyeti' projesi kapsamında, uzman personel tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında görevli 75 personele Kırşehir Öğretmen Evi'nde bilgilendirme semineri düzenlendi.

TDP Şube Müdürlüğü görevlilerince, toplumda suçla mücadele yollarının geliştirilmesi görevi gereği olay mahallinde bulunması gereken Emniyet Görevlileri, AFAD Ekipleri, 112 Acil Ekipleri, İtfaiye Ekiplerine olay yeri incelemesi, suç soruşturmasının ilk ve en önemli aşaması olduğu anlatıldı. Olay yerinde yapılacak en basit bir hatanın soruşturmanın seyrini olumsuz olarak etkileyebileceği, bu nedenle olay yerindeki delillerin her hangi bir şekilde değişmemeleri, bozulmamaları ve kaybolmamaları gerektiğine dikkat çekildi.

FATMA BACI SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLARA SİNEMA ETKİNLİĞİ

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Fatma Bacı Sevgi Evleri iş birliği ile çocuk yuvasında kalan 6-18 yaşları arasındaki 65 çocuk, 8 görevli anne, 1 idareci olmak üzere toplam 74 kişiye eğitici film gösterimi, sinema etkinliği gerçekleştirildi.

TDP Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızın sahipsiz olmadıklarını her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek, Emniyet Teşkilatını tanıtmak, polis amcalarıyla kaynaştırmak, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amaçlandığı' bildirildi.

OKUL ÖNCESİ VE İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE KUKLA GÖSTERİSİ ETKİNLİĞİ

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu idaresi işbirliğinde, çocukların eğitimi ve eğlenmesi amacıyla kukla gösterisi etkinliği gerçekleştirildi.

Okul öncesi ve İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik 'Sevdiğiniz çizgi film karakterlerinin kuklaları, okulunuzda eğlendirirken öğreten çocuk oyunu' konulu düzenlenen kukla gösterisi etkinliğine 600 öğrencinin katılımı sağlandı ve çocuklara balon dağıtıldı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kurumlar arası işbirliği çerçevesinde, gelecek neslin daha bilgili, daha donanımlı ve daha başarılı olabilmesi için okullarımızda eğitim ve öğretim görmekte olan çocuklarımıza her zaman destek verecektir. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün bilgilendirme çalışmaları toplumun her kesiminde önümüzdeki günlerde de devam edecektir." denildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir Toplum Destekli Polislik'ten eğitim ve sosyal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER