'Kitap Okuyan Bilir' yarışmasının ödülleri verildi


Artvin Memurlar Derneği'nin İstanbul Marmara Eğitimciler Federasyonu ve Erzurum Anadolu Eğitimciler Federasyonu'nun işbirliği ile düzenlenen 'Kitap Okuyan Bilir' adlı yarışmanın 2.sinde başarılı olan öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Artvin Menderes Koleji konferans salonunda düzenlenen programın açılışında Artvin Memurlar Derneği adına Başkan Özdemir Topçu konuştu. "Bugün yavrularımızın kitap okuma alışkanlıklarını desteklemek, pekiştirmek ve bazı hediyelerle onları ödüllendirmek için toplanmış bulunmaktayız" diyen Topçu, "İstanbul Marmara Eğitimciler Federasyonu ve Erzurum Anadolu Eğitimciler Federasyonu ile iş birliği içinde düzenlediğimiz "Kitap Okuyan Bilir" adlı kitap okuma yarışmasının ikincisini de tamamladık. Artvin Memurlar Derneği olarak il genelinde bugüne kadar yaklaşık 800 öğrencimize "Kitap Okuyan Bilir Yarışması" kapsamında kitap okutmuş ve sınav uygulamış olduk. Bu yarışmalar vesilesiyle bu yıl bazı öğrencilerimiz dörder, bazıları beşer, bazıları da altışar kitap okumuş oldu. Bir sonraki yarışmamızda iki kitap daha okuma imkânını elde edecekler.
İnşallah bu okumalar, onlar için belki bir başlangıç, belki bir hızlanma, belki bir çıta yükseltme vesilesi olacak; ama asla ve asla bir final, bir bitiş olmayacaktır. Okumanın startını veren Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim, çalışmanın, başarılı olmanın sırrını da söylemiştir: Bir işi bitirdikten sonra hemen diğer bir işe başlamamızı, duraklamadan devam etmemizi tavsiye eder. Sevgili öğrenciler, sizde gayret bitmezse bizde de hizmet bitmez. Mayıs ayında üçüncü yarışmamızın sınavını internet üzerinden (www.kitapokuyanbilir.com) yaparak, bu eğitim- öğretim yılını kapatmayı düşünüyoruz. Şimdiden öğrencilerimize iyi okumalar, başarılar diliyoruz." dedi.

Topçu, il genelinde 300 civarı öğrencinin sınava katıldığını belirtirken, 6 kategoride ilk 10'a giren 60 öğrenciyi ödüllendirdiklerini bildirdi.

Konuşmadan sonra programa emekli müzik öğretmeni Turgut Karslı uduyla konser verdi. Konserin bitiminde başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Başarılı olan kateggorilerin ilç üç sırası şöyle ;
İlkokul 2. Sınıflarda: 1-zeren Yavuz, 2-ece Sezin Altuntaş, 3- İpek Azizağaoğlu
İlkokul 3. Sınıflarda: 1-metehan Dağcı , 2-Kemal Karagöz, 3-kerem Nazım Albayrak
İlkokul 4. Sınıflarda: 1-Emircan Erkök , 2-Başak Yazıcı, 3-Zeliha Çay
Ortaokul 5-6. Sınıflarda: 1-Rabia Öztekin, 2-Hüseyin Emre İnci, 3-Görkem Pala
Ortaokul 7-8. Sınıflarda: 1-Gökmen Usta, 2-Ceren Sena Şiviloğlu, 3-Furkan Aydın
Lise kategorisinde: 1-Yusuf Murat Aydın , 2-Ahmet Aslan, 3-Ali Aşçi
CİHAN
<< Önceki Haber 'Kitap Okuyan Bilir' yarışmasının ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER