Kocaman: O an şoka girdim

Torku Konyaspor’un başında yeşil sahalara geri dönen Aykut Kocaman, uzun süreli sessizliğini bozdu.

Kocaman: O an şoka girdim

Fenerbahçe'deki göevinni bıraktıktan sonra Torku Konyaspor’un başında yeşil sahalara geri dönen Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin Trabzon'da uğradığı silahlı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Televizyonda gördüm, şoka girdim’

“Fenerbahçe’nin silahlı saldırı olayı tam bir vahşet. Bunun başka adı yok. Nefretin buralara kadar taşınması hiçbir konuda kimseye hiçbir fayda sağlamaz. Her insanın, her gurubun eylem ihtiyacı olabilir. Ama açık söyleyeyim, eylemin bile bir asaleti vardır. 25 milyonluk taraftar kitlesini temsil eden bir kafileyi hedef alarak katletmeye çalışmak çok vahşice. İnsanlığın geldiği bu seviyede, böyle eylemler anlaşılır gibi değil. TV’de gördüm şoka girdim.”

‘İsmail hocayla devamlı konuştum’

“Trabzon gibi bu ülkenin en aydın, en yurtsever insanlarının çıktığı bir şehirde yaşanması daha da sıkıntılı. Başta Fenerbahçe olmak üzere bütün futbol camiasına geçmiş olsun demekte fayda var. Hemen Genel menacer Hasan Çetinkaya’yı aradım. Çok endişeliydi. İki gün geçtikten sonra da devamlı İsmail Kartal hocayla konuştum, ona moral vermeye çalıştım.”

Fanatik
<< Önceki Haber Kocaman: O an şoka girdim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER