Kol nakli olan gencin babası: Sanki dünya benim oldu


Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çift kol nakli yapılan Mustafa Sağır'ın babası Mustafa Sağır, ameliyatın ardından bugün oğlunun gördüğünü ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 4, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin 3'üncü kol nakli ameliyatının ardından hasta bugün uyandırıldı. Yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulan Mustafa Sağır'ın ilk ziyaretçisi de refakatçi olarak hastanede bekleyen kendisiyle aynı ismi taşıyan babası Mustafa Sağır oldu. Baba Sağır, bugün oğlunu gördüğünü ve durumun iyi olduğunu ifade etti.

Ameliyattan çok memnun olduğunu belirten baba Sağır, şunları ifade etti: "Prof. Dr. Ömer Özkan'ın ekibine çok teşekkür ederim. Allah yardımcıları olsun. Sanki dünya benim oldu. Yanına girip konuştum. 'İyiyim baba' dedi. 'Hiç sıkıntı çekme' dedi. 'İnşallah oğlum iyi olur' dedim. Kollarını sordu. 'İleri de iyi olur inşallah' dedim. 'Sıkıntı çekme' dedim. Arkadaşlarıyla birlikte gezer."

"KOLLARIM CİHAN GİBİ OLMUŞ MU?"

Öte yandan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı olan Doç. Dr. Özlenen Özkan da bugün uyandırılan Mustafa Sağır'ın ilk konuşmalarını anlattı. Özkan, Sağır'ın ilk olarak kollarını sorduğunu söyledi. Sağır'ın 'Kollarım Cihan'ın kolları gibi oldu mu?' diye sorduğunu kaydeden Özlenen Özkan, yemek yemeyi istediğini de ifade etti.

Antalya'da 31 Ocak'ta geçirdiği motosiklet kazası sonucu kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 23 yaşındaki Emin Konar'ın bağışlanan kolları, Adıyaman'da 2008'de bulduğu cismin patlaması sonucu kollarını kaybeden 29 yaşındaki Mustafa Sağır'a nakledilmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Kol nakli olan gencin babası: Sanki dünya benim oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER