Kontrol görevlileri sertifikalandı


Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından farklı illerden görev yapan ve 'Kontrol Görevlisi Kursu'na katılan personele sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, Bakanlığın Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü'nün 2016 yılı eğitim programı kapsamında, personele 'Kontrol Görevlisi Kursu' verildi. Eğitim kursuna, farklı illerin Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerinde görev yapan personeller katıldı. Katılımcılara eğitim süresince '5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu, ilgili yönetmelik ve prosedürler, iletişim teknikleri ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonunda, personele 'Katılım Sertifikası' verildi.

Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt, personele teşekkür ederek eğitime katılan personele başarılar diledi. Söğüt, İllerde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, Kontrol Görevlileri tarafından 5996 sayılı Kanununun verdiği yetkiye dayanarak gıda güvenliği amaçlı denetimler yapıldığını kaydetti.


CİHAN
<< Önceki Haber Kontrol görevlileri sertifikalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER