KONYSİAD Başkanı Terzioğlu: Yeni hükümet birlik ve beraberliği güçlendirmeli

KONYSİAD Başkanı Terzioğlu: Yeni hükümet birlik ve beraberliği güçlendirmeli

Antalya Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD) Başkanı Bora Terzioğlu, kurulacak yeni hükümetin birlik ve beraberliği güçlendirmesini istedi. Başkan Terzioğlu, hukukun üstünlüğü ve ekonomik kalkınma konularında mevcut şartları geliştirecek reformları hayata geçirilmesini beklediklerini kaydetti.

KONYSİAD Başkanı Bora Terzioğlu yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen vekillerin Antalya'ya her alanda hizmet getirilmesi için çalışacaklarına inandıklarını söyledi. Bora Terzioğlu, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin güvenli bir ortamda ve yüksek katılımla gerçekleşmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını, seçim sonuçlarının ülke ve millet için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Seçimlerde başarı göstererek tek başına iktidar olan AK Parti'yi tebrik eden Terzioğlu, "Kurulacak hükümetin birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları, temel hak ve hürriyetler, ekonomik kalkınma konularında mevcut şartları iyileştirecek ve geliştirecek reformları süratle hayata geçirmesini bekliyoruz." dedi.

Antalya'dan Meclis'e giden vekilleri de tebrik eden Terzioğlu, şehre her alanda daha iyi hizmet getireceklerine inandığını belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber KONYSİAD Başkanı Terzioğlu: Yeni hükümet birlik ve... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER