Köprüden atlayan genç ağır yaralandı


Bursa'da, Setbaşı Köprüsü'ne çıkan bir genç, telefonla bilinmeyen birisiyle konuştuktan sonra kendisini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Setbaşı Köprüsü'nde meydana geldi. Adının Fatih K. olduğu öğrenilen 26 yaşındaki genç, vatandaşların şaşkın bakışları arasında köprüye çıktı. Demir korkulukların arkasına geçen genç, intihar edeceğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı atlamaması için ikna etmeye çalıştı. Kimseyi dinlemeyen genç, telefonda bilinmeyen birisiyle kısa bir görüşme yaptıktan sonra kendisini boşluğa bıraktı.

Yaklaşık 15 metre aşağıdaki toprak zemine düşen genç ağır yaralandı. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Şahsı dere kenarında sedyeye alan sağlık ekipleri, ambulansa taşıyarak Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

'KANIM DONDU, ÇOK KÖTÜ OLDUM'

Gencin köprüye çıkmasıyla atlamasının 5 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştiğini dile getiren vatandaşlar, şaşkınlıklarını dile getirdi. Gencin atlamasına tanık olan genç bir kız, çok korktuğunu belirterek, şunları söyledi: "Demirlerin öbür tarafına geçmişti. Ben kütüphanenin oradan izliyordum. Birden atladı. Atlama anını gördüm. Kanım dondu, çok kötü oldum. Aşağıda biraz yerde yattı, can çekişiyordu. Sonra yardım geldi, götürdüler." CİHAN
<< Önceki Haber Köprüden atlayan genç ağır yaralandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER