Kreş öğrencileri veteriner kliniğini ziyaret etti

Kreş öğrencileri veteriner kliniğini ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Özel Gonca Kreş öğrencileri, veteriner hekim Hüseyin Demircan'ı ziyaret etti. Öğrenciler, kedi köpek ve diğer yaralı hayvanların nasıl tedavi olduklarını öğrendi.

Ereğli Gonca Kreş'te öğrenim gören yaklaşık 40 öğrenci, kedi köpek ve diğer hayvanların nasıl ve nerede tedavi edildiğini öğrenmeleri ve hayvan sevgisini kazanmaları amacıyla veteriner kliniğine götürüldü. Öğrencileri karşılayan veteriner hekim Hüseyin Demircan, öğrencilere operasyon ve müdahale odası başta olmak üzere röntgen, kan sayım cihazı ve operasyon malzemeleri ile klinikte neler yapıldığı hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin çok meraklı ve heyecanlı olduklarını kaydeden Hüseyin Demircan yaptığı açıklamada, "Burası bugün cıvıl cıvıl. Çocukları görüyorsunuz hepsi heyecanlı. Çocuklara bizler hayvan sevgisini aşılayalım, hayvanların nerede ve nasıl tedavi edildiğini görmek istediler. Geldiler hepsi hareketli. Tutamıyoruz. Öğrencilerimize röntgenden bahsettik. Kan sayım cihazından, operasyon malzemelerinden, kedi ve köpekle ilgili kullanılan malzemelerden bahsettik." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kreş öğrencileri veteriner kliniğini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER