Şiirler bu kez yetimler için okunacak

Yağmur Dergisi’nin öncülüğünde başlatılan “1 Şiir 1 Yetim” projesinde, ünlü isimlerin yazdığı birbirinden anlamlı şiirlere yine birbirinden başarılı yorumcular sesleriyle hayat veriyor.

Şiirler bu kez yetimler için okunacak

Şiir Bu Kez Yetimler İçin Okundu

Yağmur Dergisi’nin öncülüğünde başlatılan “1 Şiir 1 Yetim” projesinde, ünlü isimlerin yazdığı birbirinden anlamlı şiirlere yine birbirinden başarılı yorumcular sesleriyle hayat verdi. Proje kapsamında satışa sunulacak olan albümün geliri ise Kimse Yok Mu Yetim” kampanyasına aktarılacak.

Dünya üzerinde bir başına yaşam mücadelesi veren yetimlere bu kez şiirler, şairler ve yorumcular el uzatacak. Şiir gibi bir yetimhane için yola çıkan Yağmur Dergisi, başlattığı sosyal sorumluluk projesinde ünlü isimleri bir araya getirdi.  Projede birçok şairin şiirleri yer alırken şiirleri seslendiren yorumcular da proje ayrı bir renk katıyor. 

Projeye şiirleriyle destek veren şairler arasında; Fethullah Gülen, Yavuz Bülent Bakiler, Bülent Gündoğan, Yaşar Beçene, Hasan Çağlayan, Ziya Paşa Akyürek, Kalender Yıldız, Ali Osman Dönmez, Mustafa Uçurum, Hüseyin Say, İbrahim Sadri, Serdem Coşkun ve Emrah Eker gibi isimler yer alıyor.

Birbirinden mahir bu şairlerin şiirlerini ise yine ünlü isimler seslendirecek. Bedirhan Gökçe, Serdar Tuncer,  İkbal Gürpınar, Taha Bora Öge, Asım Yıldırım, Emrah Yardımcı, Saniye Öztürk, Dursun Ali Erzincanlı, İnanç Ömer Benlioğlu, Ahmet Bozkuş,  Reha Yeprem, Gökmen, Umut Mürare,  İbrahim Sadri ve Mesut Baran yorumlarıyla şiirlere can veren isimler arasında bulunuyor. Projeye bir destek de Ertuğrul Erkişi yönetimindeki Minik Dualar Çocuk Korosu’ndan geldi. Minikler, güzel dualarını bu kez yetim olan akranları için seslendiriyor.

<< Önceki Haber Şiirler bu kez yetimler için okunacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER