Kırık Testi milyonlarca yeni gönüle akacak!

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin sohbetlerini yayınlayan fgulen.com sitesi bir yeniliğe imza atarak, Kırık Testi sohbetlerini farklı dillerde de okuyuculara ulaştıracak.

Kırık Testi milyonlarca yeni gönüle akacak!

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin her hafta heyecanla beklenen sohbetleri büyük ilgi görüyor. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Muhterem Hocaefendi, çeşitli konularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

Hocaefendi’nin Amerika gurbetinde yaptığı sohbetlerinden derlenen "Kırık Testi" yazıları, artık haftalık olarak İngilizce, Arnavutça, Azerice, Kazakça dillerinde fgulen.com sitesinden takip edilebilecek.

Dertli bir sinenin kırık testisinden akan duygu ve düşünce çağlayanı yıllardır sadece Türkçe olarak okuyanların istifadesine sunuluyordu; bu özgün yazıların çeşitli dünya dillerine çevrilerek yayınlanmasıyla, o dillerde okuyan insanların da istifade etmeleri sağlanmış olacak. 

Kırık Testi sohbetinin Arnavutluk ve Azerbaycan dillerindeki yayını Türkçe ile aynı gün, Kazakça ve İngilizce dillerindeki yayını ise Çarşamba günleri okuyucularla buluşacak.

<< Önceki Haber Kırık Testi milyonlarca yeni gönüle akacak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER