Kitap Kaynağı, Takipçileri’ni “Selam” Filmine Götürüyor

Kaynak Kültür Yayın Grubu, ‘facebook.com/kitapkaynagi’ sayfasında başlattığı kampanya ile 100 takipçisini bir yakınıyla birlikte “Selam” filmine götürüyor.

Kitap Kaynağı, Takipçileri’ni “Selam” Filmine Götürüyor

Geride bıraktığımız Mart ayının son günlerinde vizyona giren ve sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Selam filminin gösterimleri devam ederken Kaynak Kültür Yayın Grubu da takipçileri için filme ilgili özel bir kampanya başlattı. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası için ayarlanan iki sinemada 100 kişinin bir yakınıyla birlikte bu özel filmi izleme şansı yakalayacağı kampanyaya dahil olmak ve şanslı 100 kişiden biri olmak için hala beğenmediyseniz öncelikle ‘facebook.com/kitapkaynagi’ sayfasını beğenmeniz gerekiyor. Sonrasında kampanyanın görselini kendi sayfanızda herkese açık bir şekilde paylaşıyorsunuz. Son olarak da söz konusu görselin altındaki yorum kısmına hangi yakadan olduğunuzu belirterek beklemeye başlıyorsunuz. Bu bekleyiş 10 Nisan gününe kadar devam edecek ve aynı gün 100 talihlinin ismi saat 17.00’da Kitap Kaynağı sayfasında açıklanacak.

Selam filmine gitmeye hak kazananların yapması gereken bir şey daha var. Anadolu Yakasında ikamet edenlerin 11 Nisan Perşembe, Avrupa Yakasında ikamet edenlerin de 18 Nisan Perşembe saat 17.00’a kadar telefon ve mail adreslerini Kitap Kaynağı’nın sayfa yöneticisine mesajla bildirmeleri gerekiyor. Filmlerin gösterileceği sinema, saat ve lokasyon bilgileri ise şöyle: 

İstanbul Anadolu Yakası: 11 Nisan 2013 Perşembe saat 20.30 Altunizade Capitol AVM Spectrum Sineması 
İstanbul Avrupa Yakası: 20 Nisan 2013 Cumartesi saat 20.30 Çemberlitaş Şafak Moviplex Sineması 


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER