Muhterem Hocaefendi'den iki nezaket örneği!

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin insanları sevindirme gayretine ve her zamanki nezaketine misal olarak iki fotoğraf yayınlandı.

Muhterem Hocaefendi'den iki nezaket örneği!

Hocaefendi'nin katılmış olduğu bir iftar yemeğine dair teşekkür mahiyetindeki dörtlüğü ve hizmet eden bir çiftin çocuklarının hastalığı üzerine aileye göndermiş olduğu teselli beyitlerinin yer aldığı iki fotoğraf ve bir video, ilk kez Herkul.org sitesi aracılığıyla yayınlandı... İşte Herkul.org'da yapılan açıklamalar ve Hocaefendi'nin nezaketine misal olan o iki fotoğraf: "Sevgili Arkadaşlar, Bugünkü nağmemizde Muhterem Hocamızın her fırsatta insanları sevindirme gayretine ve her zamanki nezaketine misal olarak iki fotoğraf (ve videosunu) paylaşmak istiyoruz. Muhterem Hocamızın bir talebesinin iftar davetine icabet edip sofrasını teşrif buyurduktan sonra evin sahibesine teşekkür mahiyetinde o akşamın hatırası olarak yazdığı dörtlük:


Muhterem Hocamızın, bulunduğu bölgede hizmet eden arkadaşlarımızdan bir çiftin çocuklarının hastalığı üzerine babayı bizzat teselli ettikten sonra anneye de bir hatıra olarak yazıp gönderdiği beyit:


<< Önceki Haber Muhterem Hocaefendi'den iki nezaket örneği! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER