Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısından Demirören'e destek çıktı


Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sona erdi. Yapılan oylamada nın ardından başkan Göksel Gümüşdağ, önemli açıklamalar yaptı.

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının sona ermesinin ardından başkan Göksel Gümüşdağ, önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin uzun bir aradan sonra temsilci ile katıldığı toplantıda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e seçimde destek kararı alındı. Süper Lig'in 18 kulübünün 14'ünün başkan Yıldırım Demirören'i yeniden başkan olarak görmek istediği, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor ve Kasımpaşa'nın ise çekimser kaldıkları belirtildi.

İstanbul Başakşehir ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesinde bu konuda değerlendirmeler yaptıklarını söyledi.

Gümüşdağ, toplantıda herkesin kendi fikrini söylediğini de belirterek, "Sayın Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu ile yapılacak çok şey olduğunu düşünüyoruz. 18 Süper Lig kulübünün 14'ü mevcut federasyon başkanı Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldı. Her adaya eşit mesafedeyiz, her adaya başarılar diliyoruz, ama bugün genel bir kanaat oluştu. 3 kulübümüz çekimser, 1 kulübümüz katılamadı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Bursaspor, Torku Konyaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Sivasspor, Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Kayserispor, Akhisar Belediyespor, Yıldırım Demirören'i destekliyor. Trabzonspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Kasımpaşa ise çekimser. Onlar da kararlarını açıklayacaklardır." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısından Demirören'e... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER